linneamariak

Sambo-Småbarnsförälder-Virrpanna

20110531

Publicerad 2011-05-31 15:24:19 i Allmänt,

Och så var vi strax inne i juni. Jag fattar inte att det gått nästan halva året redan. Helt sjukt! Livet här uppe i norr är fortfarande kämpigt just nu, men det går sakta men säkert frammåt :)

Ikväll ska jag och Owe åka till stinsen för lite shopping. Jag behöver något till dopet på lördag och till kryssningen den 18.e. Jag får se vad jag hittar. Har iallafall beställt en klänning som kommer i veckan så jag hoppas den är fin :)

Jag har lite ångest över bloggen, ska den vara kvar eller inte? De är en bra fråga. Om den ska va kvar så måste jag uppdatera mer.

Vad säger ni stackare som läser denna blogg. Vara eller icke vara?

Ciao! <3

20110502

Publicerad 2011-05-02 14:39:20 i Allmänt,

Och så var vi inne i maj. Jisses vad tiden går, jag hänger inte riktigt med. Jag har jobbat hela helgen, men har även hunnit med lite valborgs mys med Owe och hans familj. Lilla Bea, Owes brorsdotter var super mysig och kröp upp och skulle gosa med mig på kvällskvisten. Underbart ♥

Jag längtar som en tok till semestern, eller till sommaren överhuvudtaget. Man blir så mycket piggare direkt när det blir ljust och varmt, idag vill man bara sitta inne, och det gör jag. Har en sjuk sambo som är hemma så jag får ta hand om honom.

Vi har börjar planera sommaren redan. De blir kryssning med vänner till oss, bröllops fest, skärgårs vistelse, bilåkning, massor med sol och bad, och desstom: Mallorca! Vi åker tillbaka till samma ställe där vi var i oktober 2009. Detta kommer bli en helt underbar sommar :) 


Om

Min profilbild

Linnéa

Min blogg handlar om mitt liv som småbarnsförälder. Jag bor i Akalla, en förort till Stockholm tillsammans med min sambo Owe och tillsammans har vi dottern Ebba som kom till världen 120317. Hoppas du finner den intressant. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela