linneamariak

Sambo-Småbarnsförälder-Virrpanna

20110224

Publicerad 2011-02-24 13:25:38 i Allmänt,

Fick äntligen prata med min prins igår kväll! Operationen hade gått okej, men det hade varit svårare än dom trott så då tog det längre tid. Dom är inte säkra på att dom fick bort alla stenar heller så imorgon ska han röntgas. Jag tycker så synd om honom! Han har väldigt ont, så får se när han får komma hem. Vet snart inte vad jag gör, det är så tomt här hemma. Jag ska snart åka iväg och träffa honom, har inte sett honom på snart 2 dygn. Jag tror jag skippar mascaran idag. Jag är så blödig, gråter för minsta lilla.

Dags att byta om nu! Ciao

Oroliga frugan

Publicerad 2011-02-23 20:25:20 i Allmänt,

Känner att jag behöver skriva av mig lite. Jag är så orolig för min sambo. I söndags kväll fick han svåra smärtor i magen som han haft nångång tidigare (då har dom inte hittat något fel). Jag ringde 112 och vi åkte in till akuten. Dom gav han smärtlindring och la upp honom på en sal för natten. I måndags gjorde han ett ultraljud som visade att han hade gallsten. Och sedan dess har vi väntat på operation. Idag ringde han vid 11.30 tiden och sa att dom körde ner honom. Och sedan dess har jag inte hört av honom. Dom säger att operationen gått bra, men att han har ont. Men efter många timmar så är han ännu inte tillbaka på salen.. Jag blir så jäkla orolig. Jag har pratat med sköterskorna och dom ska be honom ringa mig, jag har pratat in på hans telefonsvarare osv. Vart en riktig pina på ren svenska. Så just nu försöker jag fördriva tiden. Kanske ta en lång dusch eller så. Det är svårt att koncentrera sig på någonting. Men jag försöker vara lugn.

Nej jag tror jag tar den där duchen nu iallafall. Och jag tar med mig båda telefonerna!

20110223

Publicerad 2011-02-23 19:42:47 i Allmänt,

Hej hej! Välkommen till mina nya blogg. Den kommer framförallt handla om det som försegår i mitt virriga huvud. Jag är en tjej på 22 år som utvandrat från Södertälje till Akalla. Jag har en sambo som jag avgudar som jag varit förlovad med i snart ett år.

Välkomna!

Om

Min profilbild

Linnéa

Min blogg handlar om mitt liv som småbarnsförälder. Jag bor i Akalla, en förort till Stockholm tillsammans med min sambo Owe och tillsammans har vi dottern Ebba som kom till världen 120317. Hoppas du finner den intressant. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela