linneamariak

Sambo-Småbarnsförälder-Virrpanna

20120626

Publicerad 2012-06-26 23:19:02 i Allmänt,

Jag måste bekänna en sak. Jag är så sjukt oteknisk. Jag har haft min smartphone i 1½ år nu och det var inte förns i förrgår som jag fick iordning den så jag kunde ta ner appar. Innan har jag bara använt det som redan funnits i telefonen. Haha! Så nu vill jag ha blogg appen också (som inte finns eller?) så jag kan uppdatera lite lättare. Det är inte alltid man har lust och ork till att slå på datan och lägga in bilder för att få till ett bra inlägg.
 
Idag var vi en snabbis in på Ikea och köpte en klädsel till soffan vi ska skaffa oss snart. Eftersom det är REA på Ikea så fick vi den för 800 .- mindre än normalt. Trevlans!
 
Ikväll skulle Owe hjälpa svärföräldrarna med lite grejer hemma och jag och Ebbisen följde med. Slutade med att vi fick middag där. Man tackar! Gratis är gott!
 
Imorgon väntas lite shopping. Owe har en intervju han ska på och jag och Ebba tänkte handla lite i Jakobsberg.

20120624

Publicerad 2012-06-24 23:28:12 i Allmänt,

Här kommer det vara dött ett tag framöver. Orken finns inte riktigt där. Ebba är bråkig varje kväll och vägrar sova. Däckar mellan kl 22-23. Det blir sent om man själv vill varva ner och umgås.
 
På återseende

Uppdatering

Publicerad 2012-06-20 23:26:42 i Allmänt,

Besöket gick bra idag. Kul att träffa henne igen :) När vi var klara där så gick vi till Åhléns och rea fyndade lite till Ebba. Sen åkte vi till Ikea där vi shoppade loss lite. Ebba fick prova och sitta framåt vänd i bärselen och de gillades :)

Nu på kvällskvisten har jag letat runt efter lite hemsidor/butiker som har bak grejer. Jag ska bla göra doptårtorna själv och har hittat lite inspiration men det krävs redskap som vi inte äger. Plus att jag behöver köpa tårtkartonger att frakta dom i. Nån som vet var man kan få tag på sånna?

Jag gjorde en god tårta när jag fyllde år och har börjat tycka det är grymt kul att baka. Vi bakade inte bara tårta utan jag gjorde knäckiga havreflarn, wienersnittar, peanut butter chocolate chip cookies och Owe gjorde kanelbullar. Skickade en hel del kakor till Pappa så vi slapp ha alla här haha.

Tårtan är gjord av sockerkaksbotten, vaniljkräm, jordgubbsgrädde med grädde, banan och färska jordgubbar på.

Fin fina presenter fick jag också utav vänner och familj. Pengar, presentkort på Cervera och Ikea, glasskålar, småskålar i serien vi samlar på, en tripp till Norra Brunn och gå på stand up (sååå kul!), tränings rockring bla. Jag hade verkligen en toppen dag. Min syster Sara stannade kvar några nätter och umgicks :)

Igår träffade vi prästen och kollade på kyrkan och på lokalen vi ska låna. De kommer bli jätte bra :)

Rörigt inlägg, i know men så blir de ibland. Bjuder på en bild när Ebba provar Bumbon (tror den heter så)

Den gillade inte damen..

 

 

 

 

 

20120620

Publicerad 2012-06-20 13:10:16 i Allmänt,

Här har det ekat tomt ett tag. Tänkte försöka uppdatera senare ikväll eller imorgon. Vi lever och har det bra ialafall :) Nu ska vi strax åka iväg till bm. Vi höres :)

20120616

Publicerad 2012-06-16 13:27:04 i Allmänt,

Här hemma bakas det för fullt. Ebba sover och har gjort så ett par timmar så vi har fått lite gjort :) Här kommer en liten bildbomb från min födelsedag 13/6. Håll till godo :)








Fick även ett namnhalsband som jag får välja ut själv. En supermysig födelsedag med min lilla familj ♥

20120610

Publicerad 2012-06-10 17:41:11 i Allmänt,

Ebba börjar äntligen må bättre. Känns hur skönt som helst. I fredags så bar det av till Södertälje för att fira mamma som fyllde år och Timmy och Alexandra som tog studenten. Det var en väldigt trevligdag med mycket go mat.

Här hemma har vi haft besök av Ebbas farmor. Jag passade på och skura ur ugnen när jag hade barnpassning ;) Imorgon ska jag träffa en tjej som heter Annika som väntar sitt första barn. Ska bli kul att träffa någon här på norrsidan :) Sen ska här städas så det blir rent och fint tills på söndag. Får se när vi börjar baka. Owe har fått i uppgift att baka bullar. Hans blir så fina. Själv ska jag göra några olika sorters kakor och sen tårta såklart. Jag ska ju ha öppethus på söndag och det känns jätte kul att inte riktigt veta när och vilka som kommer exakt. Ibland behöver man lite mer spänning i tillvaron :P

Mamma: Jag önskar mig bidrag till nya möbler, alt presentkort på IKEA :P

Bjuder på lite bilder från i fredags







20120607

Publicerad 2012-06-07 20:53:08 i Allmänt,



Här hemma är vi fortfarande sjuka. Owe har börjat om på sin förkylning och Ebba är fortfarande dålig. Det går bara runt runt detta. Hoppas vi blir friska snart.

Imorgon vankas det firande för hela slanten! Min bror och min syster tar studenten och min mamma fyller år. Då bär det av till Södertälje :) Denna helg kommer vi försöka rensa lägenheten på lite saker och försöka storstäda.

Nästa vecka ska jag ev träffa en blivande mamma i Järfälla. Sen ska Ebba få sin 3 månaders vaccin på onsdag och då fyller jag år så vi ska mysa lite extra jag och min fina familj.
Resten av veckan ska här bakas för på söndag tänkte jag ha öppet hus för att fira min födelsedag.

20120603

Publicerad 2012-06-03 13:38:33 i Allmänt,



Sjuklingen på pappas bröst ♥

I fredags morse tog Ebbas förkylning fart ordentligt och hon blev riktigt snorig och jätte hostig. Jag pratade med vårdguiden som sa att det bara var att åka in till akuten med henne om hon fick för jobbigt. Och att jag skulle amma så mycket det gick. Sagt och gjort, hon tog bröstet en gång i timmen under hela dagen. Hostan blev värre så vid 21 hoppa vi in i bilen och åkte till Danderyds barnakut. Där fick hon inhalera adrenalin och syrgas som skulle vara luftrörsvidgande och det funkade. Hon sov sedan i 7 timmar i sträck den natten :)
Igår kämpade vi på och det var som i fredags. Och nu idag så äter hon inge vidare. Vi ska försöka några timmar till, sen åker vi in till sjukan igen.

Hoppas på bättring snarast. Det gör så ont i hjärtat och se henne må dåligt ♥

Om

Min profilbild

Linnéa

Min blogg handlar om mitt liv som småbarnsförälder. Jag bor i Akalla, en förort till Stockholm tillsammans med min sambo Owe och tillsammans har vi dottern Ebba som kom till världen 120317. Hoppas du finner den intressant. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela