linneamariak

Sambo-Småbarnsförälder-Virrpanna

20110425

Publicerad 2011-04-25 15:34:46 i Allmänt,

Glad påsk allihop! Har haft en toppen helg, men när det är ett sådant strålande väder så kan de inte bli annat än bra :) Skärtorsdagen och långfredagen jobbade jag. Känndes jävligt surt om jag ska vara ärlig. Owe och våra vänner var lediga och var på roligheter i det fina vädret, medans jag satt instängd på jobbet. De var inte ens värt pengarna. 

Påskafton spenderades hemma hos oss, vi tog tag i en massa måsten här hemma och jag lagade mat heeela dagen fram till kl 18 då mamma + bror kom över på middag. 

Igår var de så fint väder så vi passade på att ligga och lapa sol innan svärmor bjöd på middag. 

Och idag då, jo vi har vart och handlat dasspapper, tandborstar och tandkräm och annat behövligt på ÖoB, blommor, jord och plantor på Plantagen, gjort iordning lite på balkongen, rensat garderoben. Senare blir det tvättstuga. Och jag ska göra lax till middag. Åh härliga lax, åh underbara dag!

20110418

Publicerad 2011-04-18 09:14:15 i Allmänt,

Ny vecka, nya tag! Som 2 år present till Owe hade jag ordnat med en liten resa och hotell i Sverige. Han fick inte reda på vart vi skulle förns när vi kom till centralen. Riktigt kul! Vi åkte till Hudiksvall (varför? jo för jag hade aldrig varit där, de såg fint ut och jag trodde inte Owe skulle gissa på det) och var framme vid 11, då knatade vi in till centrum och gick i butiker och åt lunch innan vi checkade in. Efter incheckning så deckade vi i sängen och sov ett par timmar. Underbart! Middag på medelhavskällaren, där jag åt den godaste grekiska maten någonsin. Träffade 2 par som var lite glada i hågen och åkte med dom till ena parets hus där de dracks lite och kastades pil samt spelades air hockey. Mycket trevligt. Och ganska udda. Haha! Men de gjorde resan bara ännu mer minnesvärd.

I lördags vaknade vi pigga och glada och åt en god hotellfrukost. Sen promenerade vi runt stan och runt lillfjärden, shoppade lite, och tog en mysig fika. Tillbaks på hotellet bada vi bubbelpool och jacuzzi, drack skumpa och åt praliner. Middag avnjöts på en Texsas resurang där dom verkligen tänkt på allting för att få all inredning att kännas som vilda västern. Till och med en uppstoppad bison oxe!

Söndags tog vi en långfika medans vi väntade på tåget. Väl hemma köpte vi pizza som blev middagen för dagen och kvällen spenderades hos vänner. Bra avslutning!

Idag ska jag umgås med vänner, hämta ut tallrikar som jag beställt, köra bil, storhandla och hälsa på bebis.

Ha en bra dag allihop!

...

Publicerad 2011-04-14 14:34:59 i Allmänt,

Nu har halva dagen gått och jag har promenerat till Kista och handlat de sista inför helgen, jag har bäddat rent och sorterat tvätten. Och jag har kört min andra lektion. Och vet ni vad? Jag överlevde! ;)

20110414

Publicerad 2011-04-14 09:09:39 i Allmänt,

Godmorgon! De  är mycket som händer just nu. Som vanligt jobbar jag och sliter. De som är lite mindre vanligt är att jag har börjat med körkortet. ÄNTLIGEN har jag tagit tag i det. Jag har hållit på och pluggar teorin nu i ett par veckor.I lördags var jag på riskettan så den är klar nu. I måndags hade jag min allra första körlektion. Idag ska jag köra igen och nästa vecka har jag 3 lektioner inbokade. Yey! Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv, att jag tog tag i det. Nu eller aldrig kände jag. Och jag har hållt mig ifrån ciggen, vilket också gör mig så jävla stolt! Jag älskar mig själv just nu, jag känner att jag har en jävla power i mig!

I söndags firade jag och min skatt 2 år tillsammans. Tiden går så väldans fort. I present av mig har han fått en weekend i en stad nånstans i Sverige. Han vet inte vart vi ska ännu, de får han reda på imorgon när de bär av. Kommer bli supermysigt! Sällan vi har en hel helg tillsammans.

Lägenheten går frammåt. Min man är jävligt duktig han. Nu är vardagsrummet färdigmålat, väggen i köket riven. Nu har vi gipsskivor och reglar hemma som ska smackas upp innom en snar framtid.

Idag ska jag träffa Steivor och Tuva, vi ska in till Kista där jag ska uträtta några ärenden. Sen väntar en körlektion, tvättstuga och en tripp till Xtravaganza där vi ska betala de sista.

Ha en bra dag allihop!



Vill passa på att gratulera denna donna på sin 23 års dag. Grattis Karin! :)

20110409

Publicerad 2011-04-09 16:01:29 i Allmänt,

Lördag idag! Nu ska vi göra oss iordning för att åka till Södertälje där de vankas middag i Lollos slott!

Uppdatering om vad som händer och sker kommer senare i helgen. Ha en trevlig kväll! Ciao <3

Om

Min profilbild

Linnéa

Min blogg handlar om mitt liv som småbarnsförälder. Jag bor i Akalla, en förort till Stockholm tillsammans med min sambo Owe och tillsammans har vi dottern Ebba som kom till världen 120317. Hoppas du finner den intressant. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela